ukenru
zastupnik-ministra-mvs-gogilashvili-vibachivsya-za-emotsiynist-na-blokposti-na-donechchini

Заступник міністра МВС Гогілашвілі вибачився за "емоційність" на блокпості на Донеччині

 • 74201 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі вибачився за свою надмірну емоційність на блокпості у Донецькій області. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

«Щодо інциденту на блокпості в зоні ООС у Донецькій області. Безумовно, хочу вибачитися за свою надмірну емоційність.Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім'я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню», - написав Гогілашвілі.

Доповнення

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював дисциплінарне провадження щодо свого заступника Олександра Гогілашвілі через події на блокпосту в Донецькій області.

Також Монастирський заявив, що на період дисциплінарного провадження пропонуватиме уряду відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України.

Додамо

В мережі з’явилося відео на якому заступник міністр внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував “розбірки” з правоохоронцями на одному з блокпостів у Донецькій області.

Українські Національні Новини

Політика