zaporizka-aes-zayavila-pro-gotovnist-do-maksimalnikh-navantazhen-uzimku

Запорізька АЕС заявила про готовність до максимальних навантажень узимку

 • 6628 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Запорізька АЕС заявила про готовність до роботи в осінньо-зимовий період в умовах низьких температур, передає УНН з посиланням на прес-службу підприємства.

"Перший зимовий місяць відразу ж приніс відчутне похолодання. Але Запорізька АЕС повністю готова до роботи в осінньо-зимовий період в умовах низьких температур", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, підготовка до зимового періоду на станції почалася навесні і цехи та підрозділи виконали цілий комплекс необхідних заходів. "Комісія ДП "НАЕК "Енергоатом" схвалила як підготовчу, так і поточну роботу на випадок непередбачених погодних умов", - додали у підприємстві.

Вказано, що були перевірені і випробувані всі системи теплопостачання, теплозахисту і вентиляції, виконано ремонт магістральних трубопроводів тепломережі, виведено в резерв системи опалення, обігріву агрегатних шаф на ВРП-750 і здійснено перевірку дій персоналу в умовах негоди. Аварійні групи і бригади, а також оперативний персонал станції знаходяться в постійній готовності до будь-якої ситуації, додали у прес-службі АЕС.

"Запорізька АЕС наразі виробляє електроенергію усіма 6 енергоблоками з навантаженням 5300 МВт, тобто несе максимально можливе на даний момент навантаження", - сказано у повідомленні.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Бюджет участі допоможе реально розвивати Київ – Г.Пліс

     • 6456 переглядiв

    На Михайлівській площі Києва встановлять оглядове колесо

     • 44856 переглядiв

    Молодий чоловік випав з вікна 4-го поверху у Запоріжжі

     • 9838 переглядiв

    КМДА виділить на програми енергозбереження 121 млн грн

     • 6424 переглядiв