ukenru
zamovniki-sidyat-u-moskvi-vikonavtsi-kiyivski-mosiychuk-prokomentuvav-zamakh-na-sebe

Мосійчук прокоментував замах на себе: "Замовники сидять у Москві. Виконавці - київські"

 • 13886 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Народний депутат Ігор Мосійчук прокоментував замах на себе, який було вчинено ввечері 25 жовтня, передає УНН з посиланням на прес-службу нардепа.

"Я вважаю, що замовники сидять у Москві. Виконавці - київські. Не виключено, що агентура серед патріотичного середовища. Це перший замах на державного діяча такого рівня в Україні.

Живим я залишився тільки завдяки моєму загиблому охоронцю Руслану. Він колишній беркутівець, що в 2013 стояв по іншу сторону барикад. А вчора він загинув рятуючи мене - націоналіста. Життя не чорно-біле. Щоб перемогти ми повинні це усвідомити. Українська Nація має стати єдиною, перегорнувши сторінку внутрішніх чвар.

Висловлюю щирі співчуття його родині. Я ніколи їх не забуду. Тепер у мене троє дітей. Третя дитина - чотирирічна донечка Руслана.

Щодо мого стану: вражена права сторона - з того боку, де був вибух. Операція пройшла успішно. По периметру лікарні виставлена охорона. Дякую усім, хто турбувався." - заявив народний депутат

Також у повідомленні зазначається, що операція пройшла успішно. Лікарі оцінюють стан Ігоря Мосійчука як середньої тяжкості. Наразі його перевели до реанімації, він вже прийшов до тями, і передає слова подяки всім за підтримку.

Нагадаємо, у Києві на народного депутата Ігоря Мосійчука скоїли замах.

Українські Національні Новини

Суспільство