zaluzhnyi-pryvitav-voiniv-z-dnem-sukhoputnykh-viisk-zsu-vy-nadiina-osnova-ukrainskoi-armii

Залужний привітав воїнів з Днем Сухопутних військ ЗСУ: "Ви – надійна основа української армії"

 • 34737 переглядiв

У День Сухопутних військ Збройних сил України головнокомандувач Залужний назвав військових надійною основою армії в умовах війни з росією. Президент Зеленський також вшанував їхню хоробрість у цей день.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав бойових побратимів та посестер з Днем Сухопутних військ Збройних сил України, назвавши військовослужбовців "надійною основою української армії", пише УНН.

Деталі

"Дорогі бойові побратими та посестри. З Днем Сухопутних військ Збройних Сил України. Другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах великої війни, захищаючи країну від російської ворожої навали. Ви – надійна основа української армії. Міцний щит та гострий спис, що нещадно знищує противника! Ви знаєте ціну кожного клаптика української землі. Ваша незламна воля та мужність є гордістю нашої держави", - сказав Залужний.

Головнокомандувач подякував кожному воїну, який боронить країну в складі Сухопутних військ, захищаючи рідний дім та майбутнє наших дітей.

"З вами пам’ять і слава наших загиблих побратимів. З вами вірність країні, обов’язку і присязі", - додав Залужний.

Нагадаємо

Сьогодні, 12 грудня, усі українці відзначають День Сухопутних військ Збройних сил України - основної ударної сили у протидії російської агресії. Подія була започаткована, згідно указу президента у 1997 році. Президент Зеленський привітав Сухопутні війська України з їхнім днем, вшанувавши солдатів за хоробрість.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МВФ очікує від України стратегії доходів

     • 52830 переглядiв