zaluzhnyi-na-ramshtain-17-rozpoviv-partneram-pro-realnu-sytuatsiiu-na-fronti

Залужний на "Рамштайн-17" розповів партнерам про реальну ситуацію на фронті

 • 20560 переглядiв

На оборонній нараді "Рамштайн-17" Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний детально описав поточну ситуацію на фронті, висвітливши оборонні та наступальні операції, загрози з боку росії та її потенційні плани. Він подякував міжнародним партнерам за підтримку, яка зміцнює обороноздатність України.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вперше взяв участь у засіданні контактної групи з питань оборони "Рамштайн-17". Він доповів учасникам зустрічі про реальну ситуацію на фронті та подякував партнерам за підтримку українських оборонців. Про це Головнокомандувач повідомив на своїй сторінці у телеграм, передає УНН.

Детально поінформував наших партнерів щодо ситуації на полі бою. Зазначив, що обстановка на фронті ускладнена, проте контрольована. Збройні Сили України продовжують вести оборонні та наступальні операції. Доповів про дії росіян, загрози та їхні імовірні плани на найближчий час.

розповів про свій виступ Залужний.

Деталі

У засіданні контактної групи з питань оборони України у рамках формату "Рамштайн" Головнокомандувач ЗСУ взяв участь вперше.

Залужний зазначив, що оголошені пакети допомоги посилять українську систему протиповітряної оборони, артилерію, РЕБ та інші важливі складові.

Він подякував партнерам за роботу коаліції спроможностей, що значно зміцнює наші позиції та оборонні можливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "росія розуміє лише мову сили. І ми добре вивчили цю мову" – Рустем Умєров

Додатково

Про основні результати 17-ї зустрічі Контактної групи з питань оборони України розповів Рустем Умєров. Зокрема, за даними міністра під час цього засідання були окреслені нові пакети допомоги для України. Говорили про коаліцію з наземної протиповітряної оборони та різноманітну військову допомогу від Німеччини, Нідерландів та інших партнерів.

Тетяна Салганік

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Світовий ринок смартфонів зростає вперше з червня 2021 року

     • 20063 переглядiв

    "Рамштайн-17": Умєров розповів про основні результати зустрічі

     • 20948 переглядiв

    На мосту між США та Канадою вибухнув автомобіль, є жертви

     • 20367 переглядiв