ukenru
zaluzhniy-proviv-rozmovu-z-golovoyu-komitetu-nachalnikiv-shtabiv-ssha-obgovorili-situatsiyu-na-skhodi

Залужний провів розмову з головою комітету начальників штабів США: обговорили ситуацію на сході

 • 179658 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний під час телефонної розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі обговорили, зокрема, ведення важких боїв на рубежі Харків-Ізюм та стримання наступу окупантів на Донбасі. Про це повідомив Залужний у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Провів телефонну розмову з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Обговорили складну безпекову ситуацію, зокрема ведення важких боїв на рубежі Харків-Ізюм, стримування російського наступу в Луганській і Донецькій областях, критичну ситуацію довкола Маріуполя, а також ракетні обстріли по всій території України", - написав Залужний.

Деталі

Він вкотре наголосив на актуальних потребах Збройних Сил України в озброєнні та боєприпасах для посилення оборонних спроможностей.

"Подякував генералу Міллі за розуміння та висловив сподівання, що завдяки допомозі партнерів нам вдасться захистити себе та весь цивілізований світ від російської агресії", - додав Залужний.

Доповнення

Речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник повідомляв, що російські окупанти завершують створення наступального угруповання у східній операційній зоні України.

Українські Національні Новини

Політика