zaluzhniy-obgovoriv-z-verkhovnim-golovnokomanduvachem-sil-nato-novi-zagrozi-z-boku-rf-ta-bilorusi

Залужний обговорив з верховним головнокомандувачем сил НАТО нові загрози з боку рф та білорусі

 • 270657 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний обговорив з верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі наявні та потенційні загрози з боку росії та білорусі, передає УНН.

Цитата

«Поспілкувався телефоном з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Обговорили оперативну ситуацію та плани подальших дій Сил оборони України, а також наявні та потенційні загрози з боку держави-терориста російської федерації та республіки білорусь. Стратегічна ініціатива - у наших руках, тож головне не зупинятися», - написав Залужний у Facebook.

Деталі

Він зазначив, що підтримка діалогу та високого рівня військового співробітництва з країнами-партнерами, так само, як і набуття взаємосумісності з їхніми збройними силами, залишаються нашими пріоритетами.

Доповнення

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко вирішив провести приховану мобілізацію для збільшення укомплектованості стройових частин.

білорусь і росія домовилися про розгортання "загального регіонального угруповання військ".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна цього місяця отримає від США комплекси NASAMS - Резніков

     • 258207 переглядiв