zakupivlia-posluh-shche-odna-vazhlyva-skladova-v-roboti-kompanii-mkhp

Закупівля послуг - ще одна важлива складова в роботі компанії МХП

 • 14433 переглядiв

Керівниця департаменту розповіла про важливість "сервісу під ключ" у закупівлях послуг. Вона підкреслила необхідність прозорості, чітких критеріїв вибору та ретельної перевірки потенційних партнерів для успішної реалізації проєктів.

Керівниця департаменту Ірина Гончаренко розповіла на конференції "MHP Procurement Conference 2024: великий бізнес про закупівлі" важливі деталі щодо роботи в сфері закупівель послуг, передає УНН.

Під час переформатування варто одразу думати про департаменти, які можуть надати "сервіс під ключ". Це не просто провести тендер та прийняти результати робіт. Це про розв'язання усіх питань наших партнерів.

Для уточнення запиту в замовника та підготовки технічного завдання в команді є окремий спеціаліст. Саме він консультує й щодо найкращих практик, які є на ринку і які відповідають запиту.

Прозорість у виборі переможця ми забезпечуємо чіткими критеріями, які ми встановлюємо перед оголошенням закупівлі. Наші партнери бачать, де можуть покращуватися, — чи то у якості послуг, чи то збільшувати кількість досвіду релевантних робіт.

Перевіряйте ваших потенційних партнерів. Беріть рекомендації відповідно до попередніх реалізованих проєктів. Уточнюйте фінансовий стан компанії — її доходи за попередні періоди, джерела фінансування. Успішність реалізації проєкту напряму залежить від якісного відібору компанії, яка його буде реалізувати. Тому посилення українського бізнесу — підвищення ефективності закупівель всієї країни.

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    "Оленячий місяць": липнева повня осяє небо цими вихідними

     • 21207 переглядiв

    У білорусі громадянина Німеччини засуджено до страти

     • 10632 переглядiв