zakryttia-perehonu-mizh-stantsiiamy-metro-pochaina-i-tarasa-shevchenka-ne-planuietsia

Закриття перегону між станціями метро "Почайна" і "Тараса Шевченка" не планується

 • 42515 переглядiв

Київський метрополітен не закриватиме лінію "Почайна - Тараса Шевченка" на планові ремонти; постійний моніторинг гарантує, що термінових ремонтних робіт не знадобиться.

На час проведення планового ремонту закриття перегону між станціями метро "Почайна" і "Тараса Шевченка" не планується. Про це УНН повідомляє з посиланням на КМДА.  

Закриття перегону між станціями метро "Почайна" і "Тараса Шевченка" на час проведення планового ремонту не планується. Ця ділянка тунелів Оболонсько-Теремківської лінії потребує проведення планового ремонту, який виконають влітку наступного року. 

- йдеться в повідомленні.  

Деталі

Повідомляється, що фахівці "Київського метрополітену" ведуть постійний нагляд за станом тунельних споруд на всіх ділянках ліній підземки. Особливо тих, що побудовані у складних інженерно-геологічних і гідро-геологічних умовах.  

Доповнення  

Раніше заступник начальника КП "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук заявив, що у столиці ділянка тунелів метрополітену між станціями "Почайна" та "Тараса Шевченка", що розташовані на Оболонсько - Теремківській лінії, потребує проведення капітального ремонту через свою зношеність.    

В КП "Київський метрополітен" у відповідь на запит УНН повідомили, що на цей час у київському метро відсутні станції, що потребують термінового позапланового ремонту в частині порушення герметизації споруд. 

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Рада ЄС ухвалила 12-й пакет санкцій проти росії

     • 26244 переглядiв

    Окупанти вдарили по Херсону з артилерії, є загиблий

     • 29825 переглядiв

    Ісландські музиканти закликають "бойкотувати Євробачення"

     • 26922 переглядiв

    Байден відклав переговори про торговельну угоду з Британією

     • 25572 переглядiв