ukenru
zakon-pro-natsbezpeku-bude-ukhvaleniy-21-chervnya-golova-vr

Закон про нацбезпеку буде ухвалений 21 червня - Голова ВР

 • 8363 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вірить, що закон про національну безпеку буде ухвалений наступного пленарного тижня, 21 червня. Про це він сьогодні сказав під час другої міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова та Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального і безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО" у Києві, передає кореспондент УНН.

"Наступного пленарного тижня на порядку денному Верховної Ради буде закон про Національну безпеку й оборону. Дуже масштабний і дуже системний закон, який має стати вагомим кроком до покращення обороноздатності нашої країни, але також – і до адаптації нашого сектору безпеки до стандартів НАТО", - наголосив він.

Парубій вірить, що 21 червня, коли він поставить на голосування закон про Національну безпеку й оборону у залі парламенту, він буде підтриманий депутатами.

Як повідомляв УНН, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов розраховує на ухвалення законопроекту про національну безпеку на найближчому пленарному тижні у парламенті.

Українські Національні Новини

Політика