zakhysnyky-otrymaly-desiat-avtivok-vid-fondu-vadyma-stolara

Захисники отримали десять автівок від Фонду Вадима Столара

 • 26478 переглядiв

Благодійний фонд Вадима Столара передав 10 автомобілів Volkswagen T5 військовим частинам на передовій. Автомобілі призначені для підвозу боєприпасів та медичної евакуації, їх отримали підрозділи Нацгвардії та ЗСУ.

Благодійний фонд Вадима Столара передав чергову партію з 10 автомобілів до низки військових частин, бійці яких виконують завдання на передовій. Про це йдеться у сюжеті Новини.Live, передає УНН.

"З перших днів повномасштабного вторгнення наш Фонд системно допомагає військовим у межах проєкту "++ для ЗСУ". Одним із напрямів цього проєкту є якраз передання автомобілів. Тому ми добре знаємо, що автівки на фронті є витратним матеріалом, вони потрібні постійно, тут і зараз. Цього разу захисники Національної Гвардії та Збройних сил України отримують від Фонду автомобілі Volkswagen T5. Їхнє призначення – це підвіз боєприпасів та медична евакуація. Ці автівки поїдуть до військових частин А3018 – підрозділ Нацгвардії "Свобода", А3101 – це також Нацгвардія, А0593, А0501, і до Чеченського батальйону ім. Шейха Мансура, що воює на боці України", – розповіла Наталія Приходько, волонтерка Фонду.

Своєю чергою військові, які приймали машини, наголосили, що така допомога дуже важлива, бо допомагає рятувати життя захисників та знищувати окупантів.

"Від себе особисто, від командування, від особового складу підрозділу висловлюємо щирі слова вдячності Фонду Вадима Столара за допомогу, яку ви надаєте. Ваша безкорисна праця на благо Збройних Сил сприяє захисту територіальної цілісності та незалежності нашої держави", – зазначив Максим, заступник командира однієї з військових частин, яка отримала транспорт.

"Ми розуміємо, що майбутнє України безпосередньо залежить від дій наших захисників на фронті, тому прагнемо оперативно опрацювати та задовольнити всі їхні запити щодо надання допомоги. Зокрема, коли йдеться про високотехнологічну техніку чи автомобілі", – сказав Вадим Столар, засновник Фонду.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення захисники отримали від Фонду близько 50 тис. одиниць різноманітного військового спорядження, інструментів та екіпірування, 700 одиниць високотехнологічної техніки, включно з безпілотниками та системами боротьби з дронами, 75 пікапів, позашляховиків, броньованих автомобілів, віброкотків і моторних човнів та 245 590 порцій гарячого харчування. 

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі