ukenru
zakhoplennya-diversantami-strategichnogo-mostu-trenuvalisya-vidbivati-odeski-morpikhi

Захоплення "диверсантами" стратегічного мосту тренувалися відбивати одеські морпіхи

 • 17490 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Відбиття диверсійної атаки на стратегічний залізничний розвідний міст під Одесою стало темою практичних навчань, у яких взяли участь одеські морські піхотинці. Про це повідомляє пресслужба 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського, передає УНН.

За легендою навчань, противник перевіз диверсійну групу на швидкісних катерах для подальшого взяття під контроль мосту в смт Затока над затокою між Чорним морем і Дністровським лиманом. Цей міст є ключовою дорогою в Бессарабію - південно-західну частину Одеського регіону.

Особовий склад батальйонів і бригади морської піхоти отримав наказ не допустити захоплення противником стратегічного об'єкта. На вертольотах Мі-8 військові оперативно дісталися до зазначеного району, здійснили десантування недалеко від комбінованого мосту і взяли його під контроль, щоб в подальшому передати ключовий об'єкт під охорону іншим силовим структурам. Як повідомляють в бригаді, морським піхотинцям вдалося якісно і в повній мірі виконати покладені на них завдання.

Відзначимо

Ситуація, пов'язана з Бесарабським краєм, відпрацьовувалася на навчаннях "Сі Бриз - 2021". Операція, що пройшла 9 липня у межах активної фази "Сі Бриз - 2021", була пов'язана з "поверненням конституційного ладу на території створених бойовиками квазіреспублік".

Нагадаємо, за легендою активної фази навчань, незаконні збройні формування захопили органи державної влади та облаштували табори і блокпости для контролю доріг, аеродромів та важливих об'єктів інфраструктури з метою створення "народних республік".

XMA Header Image

Українські Національні Новини

Суспільство