ukenru
zakhist-r-nasirova-ne-vnositime-zastavu-do-rishennya-apelyatsiynogo-sudu

Захист Р.Насірова не вноситиме заставу до рішення Апеляційного суду

 • 10804 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Заставу за тимчасово відстороненого голову ДФС Романа Насірова не вноситимуть до рішення Апеляційного суду. Про це журналістам розповів адвокат Ігор Світличний, передає УНН.

"Ми не вважаємо, що заставу треба терміново вносити. Хай апеляційний суд затвердить цей розмір застави, хай відмовить стороні обвинувачення в такому безпідставному (розмірі застави - ред.) в 2 млрд (грн - ред.)", - сказав адвокат.

І.Світличний пояснив, що якби застава вже була внесена, а Апеляційний суд би збільшив суму, то цих грошей просто б не врахували.

"Тому ми чекаємо рішення Апеляційного суду. Можливо, наш підзахисний прийме рішення взагалі заставу не вносити, тож якнайшвидше будемо клопотати про передачу справи до розгляду по суті, щоб вона завершилася виправдальним вироком", - розповів він.

Як повідомляв УНН, прокурор САП Роман Симків заявив, що спеціалізована антикорупційна прокуратура завтра, 10 березня подасть апеляційну скаргу на ухвалу Солом’янського районного суду Києва, в якій наполягатиме на збільшенні застави для тимчасово відстороненого голови ДФС Романа Насірова зі 100 млн до 2 млрд грн.

Українські Національні Новини

Політика