ukenru
zakhist-oskarzhit-prodovzhennya-areshtu-viyskovopolonenomu-moryaku-gritsenku

Захист оскаржить продовження арешту військовополоненому моряку Гриценку

 • 8866 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. КИЇВ. Адвокат Микола Полозов на своїй сторінці в Facebook повідомив, що подав скаргу на продовження терміну варти військовополоненому Денису Гриценку, передає УНН.

"Подав скаргу на продовження терміну варти військовополоненому Денису Гриценку", - написав Полозов.

Як повідомляв УНН, Лефортовський райсуд Москви продовжив термін утримання під вартою до кінця липня всім 24 військовополоненим морякам.

Раніше повідомлялося, Лефортовський районному суді Москви проходили засідання про продовження строків тримання під вартою 24 військовополонених українських моряків.

Як повідомляв УНН, в МЗС заявили, що українські військовополоненs моряки не можуть бути затримані або піддані судовим розглядам з боку іноземних держав відповідно до Конвенції ООН з морського права.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі.

Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

Українські Національні Новини

Політика