zahynuv-komandyr-katera-rf-v-okupovanomu-krymu-roszmi

Загинув командир катера рф в окупованому Криму - росЗМІ

 • 26643 переглядiв

Під час однієї з атак на окупований Крим загинув старший мічман чорноморського флоту рф денис нікітін. Про це УНН повідомляє з посиланням на російські ЗМІ.

Старший мічман вмф денис нікітін загинув у Криму під час атаки катера-камікадзе ЗСУ 

- йдеться в повідомленні.

Як повідомили у пресслужбі чорноморського козачого округу рф, ЗСУ атакував базу чорноморського флоту в одному із прибережних селищ у Криму. Чотири надводні катери-камікадзе ЗСУ "намагалися завдати удару по російським десантним катерам, одним з яких командував денис нікітін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Флот морських дронів за рік уразив 7 суден рф

Віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров прокоментував загибель нікітіна.

"Два тижні тому влада країни-терориста заявила, що успішно відбила атаку дронів — без руйнувань та жертв. Проте вже зараз виявилося, що 2 ворожі десантні катери "втомилися", а командир одного із суден загинув. Можна сказати, що героїчно, адже робота першого у світі флоту морських дронів точно ввійде в історію. Працюємо далі", - написав Федоров.

Доповнення

Українські розвідники у ніч на 10 листопада на території тимчасово окупованого Криму провели операцію, в результаті якої були уражені малі десантні кораблі чорноморського флоту рф.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Загинув командир катера рф в окупованому Криму - росЗМІ

     • 26643 переглядiв