ukenru
zagibliy-u-kiyevi-polkovnik-gur-minoboroni-opikuvavsya-okhoronoyu-d-voronenkova

Загиблий у Києві полковник ГУР Міноборони опікувався охороною Д.Вороненкова

 • 56381 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Співробітники Головного управління розвідки Міноборони займалися охороною екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Безпосередній підлеглий полковника Максима Шаповала, який загинув сьогодні внаслідок вибуху авто, керував охороною російського політика. Про це УНН повідомили джерела у Міноборони.

За словами співрозмовника, Максим Шаповал, який загинув сьогодні у Києві під час вибуху авто, знав про те, як здійснювалась охорона Д.Вороненкова. Водночас співрозмовник не став пов’язувати вбивство М.Шаповала саме з вбивством екс-депутата Держдуми РФ.

Нагадаємо, 27 червня вранці у столиці на перехресті вулиць Солом'янська та Механізаторів в Києві вибухнув автомобіль. Внаслідок вибуху загинув полковник Головного управління розвідки Міноборони Максим Шаповал.

Вибух кваліфіковано як теракт та передано на розслідування Головній військовій прокуратурі.

Як повідомляв УНН, 23 березня 2017 року у центрі Києва зловмисник застрелив екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова і поранив чоловіка, який його супроводжував. Сам нападник помер у лікарні від поранень, які завдав охоронець. Охорону Д.Вороненкова здійснювали представники військової розвідки.

Наразі у справі є затриманий – Ярослав Тарасенко, заарештований на два місяці у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, за даними прокуратури, привіз кілера до місця вбивства депутата.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП