zagibel-shkolyarki-cherez-obstrili-na-donechchini-zyavilisya-novi-podrobitsi

Загибель школярки через обстріл на Донеччині: з'явилися нові подробиці

 • 13107 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Загибель 15-річної школярки у с. Залізне на Донеччині під час ворожого обстрілу попередньо кваліфікували як теракт. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Донецькій області, передає УНН.

"Про трагедію до поліції повідомив дідусь загиблої сьогодні близько 12:30. Дитина вийшла у двір, в цей час бойовики відкрили артилерійський вогонь по м.Залізне (Торецького району). Дівчина отримала травми, не сумісні з життям", – йдеться в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група Торецького відділення поліції. Попередньо факт кваліфікували за ст.258 (терористичний акт) КК України.

Як проінформував очільник Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського на своїй сторінці у Facebook, загибла навчалася у школі, у 9-му класі.

"У селищі Залізне поблизу Торецька загинула 15-річна дівчинка, Дарія – учениця 9 класу ЗОШ номер 7. Три дні тому вона відсвяткувала свій день народження. Дитина перебувала на подвір'ї своєї бабусі у той час, коли туди прилетів великокаліберний снаряд, випущений з рашистських позицій", – написав Жебрівський.

Нагадаємо, під час обстрілів бойовиками мирного селища Залізне на Донеччині загинула неповнолітня дівчинка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    УЄФА оголосив символічну збірну сезону Ліги чемпіонів

     • 12022 переглядiв

    Вирок Сущенку московський суд оголосить 4 червня

     • 9480 переглядiв

    На Донеччині внаслідок обстрілу бойовиків загинула дівчинка

     • 9260 переглядiв