ukenru
zagarbniki-dali-blokuyut-viyizd-z-okupovanikh-teritoriy-za-dobu-do-zaporizhzhya-propustili-112-lyudey

Загарбники далі блокують виїзд з окупованих територій: за добу до Запоріжжя пропустили 112 людей

 • 141911 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Російські загарбники продовжують тримати в заручниках населення тимчасово окупованих Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram, передає УНН.

Цитата

"Окупанти продовжують тримати в заручниках населення Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей. Вчора з окупованих частин чотирьох областей України рашисти випустили до Запоріжжя всього 112 людей. З них 16 жителів Мелітополя і району", - зазначив Федоров.

Деталі

Мелітопольський міський голова інформує, що є два шляхи евакуації з тимчасово окупованих територій в сторону Грузії, Латвії та Естонії, та закликав громадян виїжджати. Перший з них - через тимчасово окупований Крим. Проте після пошкодження Кримського мосту, працює тільки одна сторона шляхопроводу, тож рух авто уповільнений.

Також громадяни можуть евакуюватися через Бердянськ, Маріуполь, Новоазовськ. Федоров попереджає, що в Донецькій області окупанти встановили фільтраційний пункт, де "огляд" жителів може займати декілька днів.

Окрім цього, додав він, більшість часу займе дорога на росію. Попри обіцянки, загарбники так і не відремонтувати трасу, дорога залишається "вщент розбитою", повідомив міський голова.

Нагадаємо

Російські окупанти відтермінували старт опалювального сезону на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, зокрема у Мелітополі та Бердянську.

Українські Національні Новини

Суспільство