zagalna-kilkist-zbitikh-rosiyskikh-gvintokriliv-uzhe-nablizhayetsya-do-250-zelenskiy

Загальна кількість збитих російських гвинтокрилів уже наближається до 250 - Зеленський

 • 142452 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що загальна кількість збитих українськими захисниками російських гвинтокрилів уже наближається до 250, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні (26 жовтня - ред.) протягом дня повітряна тривога кілька разів була на більшій частині території нашої держави. Є результати у Повітряних сил – збито черговий вертоліт окупантів, чергові дрони. До речі, загальна кількість збитих російських гвинтокрилів наближається вже до 250. Російські окупанти втратили вже стільки техніки – авіаційної та іншої – скільки більшість армій світу просто не мають і ніколи не матимуть на озброєнні. Відновити ці втрати росії не вдасться. Я дякую всім нашим бійцям за таку поступову й незворотну демілітаризацію ворога", - сказав він.

Додамо

Зеленський повідомив, що ситуація на передовій суттєвих змін не зазнала. Найжорсткіші бої тривають на Донеччині: Бахмутський напрямок, Авдіївка.

Нагадаємо 

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 68,9 тис. осіб, 2628 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: найжорсткіші бої тривають на Донеччині

     • 146602 переглядiв

    Кім: ЗСУ вже набили багато дронів, але частина ще летить

     • 126002 переглядiв

    У Дніпропетровській області знищили ворожу ракету Х-59

     • 113227 переглядiв

    Російські загарбники обстріляли Сумську область

     • 181207 переглядiв