ukenru
zafiksovano-tri-zvernennya-u-politsiyu-na-mistsevikh-viborakh-u-dvukh-rayonakh-donechchini

Зафіксовано три звернення у поліцію на місцевих виборах у двух районах Донеччини

 • 7850 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 18 грудня. УНН. Станом на 13.00 поліцейські зафіксували 3 звернення громадян у Бахмутському та Костянтинівському районах на Донеччині. Про це проінформували у Бахмутському відділі поліції Донецької області, повідомляє УНН.

Два звернення зафіксовані у Бахмутському районі. Так, у селі Парасковіївка до поліції надійшло повідомлення, що один із членів комісії незаконно здійснює свою діяльність. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що голова виборчої комісії на дільниці вже здійснив заміну членів комісії згідно з діючим законодавством. Комісія відновила свою роботу у повному складі. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

У селі Яковлівка Бахмутського району до поліції надійшло повідомлення, що один із кандидатів на виборах підвозить мешканців на дільницю на транспортному засобі, яке належить його підприємству. Наразі слідчо-оперативна група встановила, що голова виборчої комісії звернувся до цього підприємства з проханням виділити транспорт для мешканців, які не можуть самостійно дістатися на дільницю. Факт внесений в Журнал Єдиного обліку. Проводиться перевірка.

Ще одне звернення громадян до поліції зафіксовано у Костянтинівському районі.

За всіма фактами проводиться перевірка.

Нагадаємо, сьогодні у трьох районах області проводяться місцеві вибори. Так, у Слов’янському районі діють 1 територіальна виборча комісія і 9 дільничних комісій, у Бахмутському – 18 дільниць, у Костянтинівськомурайоні – 17. На всіх дільницях охорону публічного порядку здійснюють правоохоронці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП