ukenru
zadiyani-na-restavratsiyi-notr-dama-robitniki-kurili-na-rishtovanni

Задіяні на реставрації Нотр-Дама робітники курили на риштованні

 • 16014 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Компанія Le Bras Frères, яка монтувала риштовання навколо шпиля собору Паризької Богоматері, що постраждав у масштабній пожежі, дізналася в цю середу, що деякі з її робітників курили на місці роботи, що було заборонено. Водночас компанія "виключила" будь-який зв'язок між курінням і пожежою у соборі. Про це УНН повідомляє з посиланням на BFM TV.

"Дійсно, є робітники, які час від часу дозволяють собі порушити цю заборону, і ми шкодуємо про це", - сказав представник компанії Марк Ескеназі, гарантувавши при цьому, що "ні в якому разі недопалок, який погано загасили, не може бути причиною пожежі у Нотр-Дамі".

Коментар фірма Le Bras Frères оприлюднила після того, як в середу з'явилася стаття Canard enchaîné, у якій стверджується, що слідчі виявили на місці пожежі сім недопалків.

Як повідомляв УНН, пожежа в соборі Паризької Богоматері почалася ввечері 15 квітня, її вдалося повністю загасити лише вранці 16 квітня. Вогонь знищив шпиль, більшу частину покрівлі.

Криміналісти, які працюють на місці пожежі в Соборі Богоматері, назвали ймовірну причину інциденту - проблему з електрикою.

Слідчі вважають, що пожежа в Нотр-Дамі почалась біля основи шпиля.

Українські Національні Новини

Новини Світу