ukenru
zadannya-zbitkiv-na-mayzhe-1-8-mln-grn-eksposadovtsyu-generalnoyi-prokuraturi-povidomleno-pro-pidozru

Завдання збитків на майже 1,8 млн грн: експосадовцю Генеральної прокуратури повідомлено про підозру

 • 11749 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Колишньому начальнику одного з відділів Управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України Аполлінарію Нагалевському повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"18 вересня 2020 року прокурорами САП спільно з детективами НАБУ повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень, колишньому начальнику одного з відділів Управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у 2015 році колишній посадовець забезпечив укладення та оплату господарських договорів між Генеральною прокуратурою України та приватними товариствами на проведення ремонтних робіт у приміщеннях прокуратури.

"Проте як з’ясувало слідство, посадовець не мав реального наміру виконати умови цих договорів. Як наслідок, ремонтні роботи не було проведено, проте компаніям все одно було перераховано 1,8 млн гривень", - зазначається в повідомленні.

Так, на сьогодні вказаній особі інкриміновано вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України.

Додамо, що, як стало відомо УНН з власних джерел в правоохоронних органах, мова йде про Аполлінарія Нагалевського.

Нагадаємо, збитки від корупції у держпідприємствах становлять майже 50 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП