ukenru
zachinschiki-rizanini-v-shkoli-v-rf-stali-dvoye-uchniv

Зачинщиками різанини у школі в РФ стали двоє учнів

 • 13303 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Різанину в пермській школі в Росії влаштували двоє учнів, ножові поранення отримали кілька учнів і педагог. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу СК РФ в регіоні.

"Зранку 15 січня 2018 року в одній зі шкіл Мотовиліхинського району міста Пермі між двома школярами сталася бійка із застосуванням холодної зброї (ножів), якій намагалися запобігти педагоги і школярі, які там перебували. У результаті учням і педагогу заподіяні ножові поранення", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчі СК РФ в регіоні порушили кримінальну справу за статтею про замах на вбивство двох і більше осіб.

На місці події працює слідча група. Проводиться огляд місця події.

"Навчальна діяльність в школі призупинена, усі учні та педагогічний склад евакуйовані. Поранені госпіталізовані до медичних установ, їх кількість і стан здоров'я уточнюється. Підозрювані затримані, найближчим часом вони будуть допитані", - додали в СК РФ.

При цьому, за даними міської станції швидкої допомоги, на які посилається ТАСС, в результаті інциденту постраждали 11 людей.

Наразі, як повідомили в СК РФ, встановлюються всі обставини події, в тому числі мотиви скоєного злочину, збір і закріплення доказової бази. Розслідування кримінальної справи триває.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що в РФ невідомі в масках напали на дітей в школі.

Українські Національні Новини

Новини Світу