ukenru
zabudovnik-pokazav-khid-robit-na-zhk-urlivskiy-1

Забудовник показав хід робіт на ЖК "Урлівський-1"

 • 12008 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Тривають роботи по зведенню нового житлового комплексу "Урлівський-1" на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна у Дарницькому районі столиці. У "Київміськбуді" показали, як ведуться роботи, повідомляє УНН.

У будинку №1 проходить влаштування плити перекриття над технічним поверхом. У будинку №2 виконується вертикал 9-го поверху. У будинку №3 проходить влаштування плити перекриття 7-го поверху. У будинку №4 виконується вертикал 6-го поверху. У будинку №5 проходить влаштування плити перекриття 6-го поверху. У будинках №№6,7 проходить влаштування ростверка фундаменту (виконано 75% і 20% відповідно).

ЖК "Урлівський-1" – сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція "двір без машин". На рівні 2-го поверху просто неба будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. Квартири у комплексі доступні також у розстрочку та кредит.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу