ukenru
zaborona-uyefa-ukrayinskiy-klub-ne-zmozhe-provesti-matchi-ligi-yevropi-na-ridnomu-stadioni

Заборона УЄФА: український клуб не зможе провести матчі Ліги Європи на рідному стадіоні

 • 10504 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. УЄФА постановив, що стадіон "Олександрії" не відповідає вимогам Регламенту змагань Ліги Європи 2019/2020 років, і не зможе прийняти майбутні поєдинки турніру, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу клубу.

У червні інспектори УЄФА відвідали бронзового призера УПЛ – фахівці перевірили готовність інфраструктури стадіону "Ніка" до проведення офіційних міжнародних матчів групового етапу Ліги Європи 2019/2020.

За підсумками візиту інспектори підготували звіт, згідно якому адміністрація УЄФА не змогла прийняти Олександрію, як місце для групового етапу Ліги Європи.

Зокрема, представник УЄФА Кіт Далтон в офіційному листі наголосив на таких факторах як надто далека відстань до аеропортів Кривого Рогу, Дніпра й Києва та відсутність у регіоні належної готельної інфраструктури (фактично, перший чотиризірковий готель розташовано більше, ніж в трьох годинах їзди автобусом – звіт). Також, стандарти готелів у регіоні не є прийнятними за розмірами та якістю для розміщення посадових осіб УЄФА, партнерів і вболівальників.

Зауважимо, що про альтернативне місце проведення змагань Ліги Європи, ФК "Олександрія" повідомить найближчим часом.

Українські Національні Новини

Спорт