zablukav-u-rizdvianu-nich-na-zakarpatti-riatuvalnyky-vidshukaly-turysta

Заблукав у Різдвяну ніч: на Закарпатті рятувальники відшукали туриста

 • 21611 переглядiв

Загубленого туриста на Закарпатті знайшли рятувальники напередодні Різдва після звернення за допомогою; його благополучно повернули до місця тимчасового проживання.

У ніч на Різдво турист із Хмельниччини заблукав серед карпатського лісу та мало не замерз. Він зміг зателефонувати на "гарячу" лінію Служби порятунку, надзвичайники відшукали чоловіка. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Закарпатської області, пише УНН.

24 грудня о 23:30 на гарячу лінію "101" зателефонував громадянин 1997 року народження та повідомив, що втратив орієнтир на місцевості поблизу с. Ділове Рахівського району. Турист з Хмельницької області заблукав в лісовому масиві і почав замерзати,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на пошук вирушили фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів у складі 4 осіб на одному автомобілі. Рятувальники обстежили лісовий масив та о 04:49 знайшли туриста неподалік Ялинського водоспаду. Після вдалих пошуків, чоловіка доставили до місця тимчасового проживання в м. Рахів.

Нагадаємо

На Львівщині в смт Шкло Яворівського району рятувальники визволили 12-річну дівчинку, яка опинилася на уламку криги посеред озера і кликала на допомогу.

У Запоріжжі патрульні врятували хлопчика, який потрапив у водяну пастку28.11.23, 14:12

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні визначили найкращих спортсменів грудня

     • 23604 переглядiв

    Чоловіка на Полтавщині на смерть придавило вантажівкою ЗІЛ

     • 23863 переглядiв

    Папа Франциск у різдвяному посланні просив миру для України

     • 27875 переглядiв