zabezpechennia-viiskovoi-pidtrymky-ukrainy-zelenskyi-povidomyv-novi-detali-rozmovy-z-riutte

Забезпечення військової підтримки України: Зеленський повідомив нові деталі розмови з Рютте

 • 15586 переглядiв

Зеленський і прем'єр-міністр Нідерландів Рютте обговорили необхідність постійної військової та фінансової підтримки України. Нідерланди виділили додаткові 2 мільярди євро на 2024 рік на підтримку боротьби України проти російської агресії.

Президент Володимир Зеленський обговорив з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте важливість забезпечення незмінної військової та фінансової підтримки України, передає УНН.

Під час розмови ми з Марком Рютте обговорили зусилля зі збереження єдності у Європі. Також обговорили важливість забезпечення незмінної військової та фінансової підтримки України в боротьбі з російською агресією 

- написав Зеленський у Telegram.

Він зазначив, що у цьому контексті нещодавнє рішення Нідерландів надати Україні додаткові 2 млрд євро у 2024 році є найкращим сигналом для інших партнерів.

Окрім того, Зеленський висловив вдячність Нідерландам за всю допомогу, а також за підтримку української Формули Миру та гуманітарної ініціативи Grain From Ukraine.

Доповнення

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте повідомляв, що  обговорив з Президентом Володимиром Зеленським поточну ситуацію в Україні та майбутню зиму.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Китай дозволив безвізовий в'їзд для громадян шести країн

     • 14439 переглядiв

    Перші результати ІТ-коаліції: Латвія передала обладнання для ЗСУ

     • 13971 переглядiв

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Запоріжжя

     • 24341 переглядiв