ukenru
zaareshtovaniy-krimskiy-biznesmen-zubkov-yakiy-pidtrimav-aneksiyu-pivostrova-ogolosiv-goloduvannya

Заарештований кримський бізнесмен Зубков, який підтримав анексію півострова, оголосив голодування

 • 21948 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Заарештований 3 лютого власник кримського парку левів "Тайган" і зоопарку "Казка" Олег Зубков вже знаходиться в СІЗО Сімфероплоля, де оголосив голодування. Про це повідомляє "Крим.Реалії", інформує УНН.

За словами глави пресслужби парку левів "Тайган" Тетяни Алєксагіной, Зубкова вивезли в СІЗО Сімферополя ввечері 3 лютого.

"Його перевели вже в камеру і він там. Олег Олексійович оголосив голодування і не приймає їжу. Зараз у нього там знаходиться адвокат", - сказала вона.

Алєксагіна також зазначила, що для всіх арешт Зубкова став повною несподіванкою.

"Він відмовився від їжі відразу після того, як йому оголосили про арешт. Йому принесли їжу, але він відмовився від їжі. Все йшло конструктивно, почалися зрушення у взаєминах (російського глави Криму і Зубкова - ред.). Ми не знаємо, з чим пов'язана така акція, хто на які кнопки натиснув, хто дав таку команду, ми не віримо, що суддя самостійно прийняла таке рішення", - зазначила Алєксагіна.

Зазначається, що підтвердження інформації про голодування Зубкова від керівництва СІЗО Сімферополя поки немає.

Як повідомлялося раніше в УНН, кримського бізнесмена Зубкова, який підтримав анексію півострова, заарештував окупаційний суд.

Українські Національні Новини

Політика