ukenru
za-zbitu-na-smert-ditinu-na-kirovogradschini-simya-vinuvattsya-dtp-nadislala-materi-2-tis-grn

За збиту на смерть дитину на Кіровоградщині сім'я винуватця ДТП надіслала матері 2 тис. грн

 • 18129 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Мешканка Кіровоградської області Ольга Яблонь отримала 2 тис. грн “компенсації” від батьків винуватця дорожньо-транспортної пригоди в результаті якої загинуло двоє дітей. Про це Яблонь повідомила на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Друзі, де знайти сили боротися з брехнею і людським цинізмом і нахабністю. Мені прийшов переказ від батьків вбивці мого сина Колі на суму 2000 гривень. Саме такою сумою, на їхню думку, оцінюється життя дитини. На підкуп і провокації наша сім'я не реагує і на домовленості з сім'єю вбивці не йдемо!" - написала жінка.

Нагадаємо, трагедія трапилася 21 травня. У смт Вільшанка Кіровоградської області працівник рятувальної служби, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збив двох школярів. Від отриманих травм хлопець і дівчина померли в лікарні.

Станом на сьогодні, кримінальне провадження проти водія досі не передано до суду. Місцеві жителі звинувачують батьків винуватця ДТП в спробах "вирішити питання" і уникнути відповідальності. Наприклад, для об'єктивного розслідування і суду, сторона потерпілих просила передати кримінальне провадження в міське управління поліції, але адвокатам батьків загиблих дітей в цьому було відмовлено. За деякими даними, адвокат винуватця ДТП є одногрупником прокурору, який і прийняв рішення не передавати справу з районного управління поліції в міське.

Українські Національні Новини

Суспільство