za-vbivstva-aktivistiv-maydanu-suditimut-trokh-titushok-odin-z-nikh-prichetniy-do-pvk-u-rosiyi

За вбивства активістів Майдану судитимуть трьох "тітушок". Один з них причетний до ПВК у росії

 • 303554 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Державне бюро розслідувань у вівторок повідомило, що передало до суду справу щодо трьох "тітушок", обвинувачених у причетності до вбивства активіста Юрія Вербицького та журналіста В’ячеслава Веремія під час Революції Гідності, пише УНН.

Деталі

"Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо трьох «тітушок», причетних до вбивства активіста Юрія Вербицького та журналіста В’ячеслава Веремія під час Революції Гідності. Обвинувальні акти направлено до суду", - ідеться у повідомленні.

Як вказано, "підозрювані обвинувачуються у вбивстві активіста Юрія Вербицького та журналіста В’ячеслава Веремія". Також їм інкримінуються замахи на вбивство інших протестувальників та нанесення їм тілесних ушкоджень.

Один з фігурантів також звинувачується у колабораційній діяльності.

"Колишній віцепрезидент Донецької федерації боксу прийняв «пропозицію» окупантів і став почесним президентом федерації боксу терористичної організації «днр». Він активно просував у інформаційному просторі наративи країни-агресора. За оперативною інформацією, колаборант причетний до створення етнічної приватної військової компанії, яка сформована у рф після початку повномасштабного вторгнення", - розповіли в ДБР.

Двоє інших фігурантів, як зазначається, також переховуються на території росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справи Майдану: суд виніс вирок Медвідю у справі про викрадення Луценка та Вербицького

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі