ukenru
za-tri-misyatsi-roboti-tsnap-u-mariupoli-obsluzhiv-ponad-50-tisyach-lyudey

За три місяці роботи ЦНАП у Маріуполі обслужив понад 50 тисяч людей

 • 10338 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 1 грудня. УНН. Сьогодні в Маріупольському ЦНАП підвели підсумки роботи за три місяці. За словами службовців ЦНАП, він є одним з кращих в Україні. За цей період роботи отримали адміністративні послуги 52 тисячі жителів Маріуполя, передає кореспондент УНН.

Також розширено пакет послуг - тепер їх більше 150 найменувань. Окрім цього в тестовому режимі Маріупольський ЦНАП допомагає в оформленні документів на візи. З початку наступного року планують запустити послугу з оформлення закордонних паспортів і ID-карт. В цілому люди позитивно відгукуються з обслуговування в цьому центрі.

"Раніше треба було вистояти в черзі кілька годин в ЖЕКу і заповнювати анкету друкованими літерами, де можна помилитися. Там завжди були всі вічно похмурі. Тут же всі привітні. Ми з чоловіком оформлюємо документи на виписку - все зробили за 15 хвилин", - повідомила кореспонденту УНН  відвідувач ЦНАП Надія Іванівна.

Також, за словами начальниці Маріупольського ЦНАП Олени Пономарьової, на загальних зборах співробітників ЦНАП в Україні, Маріупольське відділення ставлять в приклад як один з найкращих центрів в країні.

Українські Національні Новини

Суспільство