za-spravu-schodo-pobittya-zhinki-v-uzhgorodi-pratsivnikom-ttsk-vzyalasya-politsiya

За справу щодо побиття жінки в Ужгороді працівником ТЦК взялася поліція

 • 650300 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Правоохоронці розслідують справу щодо завдання жінці тілесних ушкоджень співробітником ТЦК в Ужгороді, у поліції готують матеріали для повідомлення йому про підозру, повідомили у МВС України у понеділок, пише УНН.

Цитата

"Поліція проводить досудове розслідування у справі щодо нанесення жінці тілесних ушкоджень співробітником ТЦКСП на Закарпатті", - вказали у МВС.

Деталі

Як повідомляється, ще 25 червня у поліції отримали повідомлення про те, що на одній із вулиць Ужгорода невідомий чоловік вчинив конфлікт з військовослужбовцем та його дружиною. Зловмисник наніс тілесні ушкодження жінці, після чого втік з місця події.

"Співробітники поліції встановили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦКСП. Його розшукали та доставили до районного управління поліції. Встановлено, що фігурант перебував у стані алкогольного сп’яніння", - вказали у МВС.

Як зазначається, "у поліції готують матеріали для повідомлення йому про підозру".

Відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 ККУ.

"Наразі у справі проводяться необхідні слідчі дії. Також призначено проведення судово-медичної експертизи", - ідеться у повідомленні.

Доповнення

За інформацією соцмереж та ЗМІ, наприкінці червня в Ужгороді стався інцидент з побиттям нетверезим старшим офіцером Закарпатського ОТЦК жінки. Постраждала звернулась до правоохоронних органів.

У Міноборони після чергового резонансу запевнили у своїй жорсткій реакції на будь-які випадки ганебної поведінки з боку офіцерів ТЦК та СП і притягненні винних до суворої відповідальності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Франції за шосту ніч протестів затримали 157 людей

     • 543142 переглядiв