ukenru
za-programoyu-world4kharkiv-yaroslavskogo-do-kharkova-privezli-medichne-obladnannya

За програмою World4Kharkiv Ярославського до Харкова привезли медичне обладнання

 • 139467 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Сьогодні до Харкова прибула партія сучасного медичного обладнання, закупленого за програмою World4Kharkiv Олександра Ярославського. Про це повідомили у Харківській обласній клінічній лікарні, де зараз розвантажують техніку, пише УНН.

До складу цієї партії входять 20 високотехнологічних апаратів УЗД та спеціальний операційний стіл для проведення хірургічних операцій високого ступеня складності. Вартість постачання оцінюється в 0,5 млн дол.

Програму міжнародної підтримки Харкова World4Kharkiv Ярославський запустив у березні цього року. У її межах до міста вже було доставлено 26 автомобілів швидкої допомоги та вантажопасажирський транспорт для потреб міського комунального господарства.

Як написав у себе на Facebook Олександр Ярославський: "Я переговорив з багатьма моїми друзями-бізнесменами з різних країн. Вони вражаються героїзму і не просто співчувають, а готові надати фінансову допомогу. За відгуками моїх друзів, я бачу, що нам під силу зібрати для харків'ян навіть 1 млрд дол. Щоб зараз місто вистояло, а люди менше страждали. І щоб потім відбудувати все зруйноване за найвищими світовими стандартами".

Українські Національні Новини

Суспільство