ukenru
za-odnu-nich-z-milyoneriv-u-milyarderi-prints-vilyam-ta-yogo-druzhina-ketrin-suttyevo-rozbagatili-pislya-smerti-korolevi

За одну ніч з мільйонерів у мільярдери: принц Вільям та його дружина Кетрін суттєво розбагатіли після смерті королеви

 • 774431 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон отримали титули принца і принцеси Уельських, а також герцога і герцогині Корнуольських та землі на додачу, – повідомляє Daily Star, передає УНН.

Деталі

Нові принц і принцеса Уельські миттєво стали мільярдерами після смерті королеви Єлизавети ІІ.

Після смерті Її Величності в 8 вересня її син принц Чарльз негайно обійняв посаду глави держави. Йому було присвоєно новий титул короля Чарльза III.

Це фактично означало, що його попередній титул принца Уельського став вакантним, і пізніше Чарльз ІІІ оголосив, що його старший син Вільям, герцог Кембриджський, отримає цей титул. Він також оголосив, що його невістка, герцогиня Кембриджська Кетрін, стане принцесою Уельською – до того цей титул носила колишня дружина Чарльза принцеса Діана, яка загинула в автокатастрофі в 1997 році.

Як відомо, з новими «посадами» зростає і багатство, хоча раніше подружжю й так не бракувало грошей.

Статки принца Вільяма оцінювали приблизно у 34 мільйони фунтів стерлінгів, а тепер його статки оцінюються в 1,1 мільярда фунтів стерлінгів – і це пов’язано виключно з новим титулами.

Подружжя, крім принца та принцеси Уельських, також є герцогом та герцогинею Кембриджськими та Корнуольськими.
Додавання Корнуолла до титулів означає, що вони додатково успадковують неймовірно великий портфель землі та активів.
Згідно різних джерел, зараз вони володіють приблизно 128 000 акрів землі в 20 округах Англії та Уельсу, частина яких включає національний парк Дартмур.

Цікаво, що вони також стали власниками в’язниці HM Prison у Дартмурі.

Серед володінь подружжя Уельських частини графств Девон, Кент, Дорсет, Кармартеншир і Ноттінгемшир. Принц Вільям тепер також є власником крикетного майданчику «Овал».

Якщо ж подружжю знадобиться нове приладдя для садівництва, вони можуть звернутися садовий центр в Лостуітелі, графство Корнуолл, що також перейшов у їхню власність.

Принцу та принцесі відтепер належить багато лісів і річок, тому їм не складе труднощів знайти тихе місце, якщо вони захочуть втекти від божевілля, пов’язаного з новими королівськими титулами.

Нагадаємо

9 вересня король Великої Британії Чарльз ІІІ у своєму першому зверненні до народу оголосив Вільяма принцом Уельським. Це означає перше місце у престолонаслідуванні.

Українські Національні Новини

Новини Світу