ukenru
za-nesvoyechasno-podanu-deklaratsiyu-prityagnuto-do-vidpovidalnosti-deputata-miskradi

За несвоєчасно подану декларацію притягнуто до відповідальності депутата міськради

 • 8939 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Прокуратурою Черкаської області притягнуто до адміністративної відповідальності депутата міської ради, який несвоєчасно подав декларацію. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області, передає УНН.

"Установлено, що вказаний посадовець несвоєчасно, без поважних причин подав щорічну електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції", - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою належно забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 1 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно одного із депутатів Чигиринської міської ради.

27 грудня Чигиринським районним судом депутата визнано винуватим у вчиненні зазначеного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 850 грн.

У прокуратурі додали, що на цей час рішення не набрало законної сили.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про направлення до суду 6 адміністративних протоколів за недотримання вимог Закону України "Про запобігання корупції" щодо порушення вимог фінансового контролю.

Українські Національні Новини

Політика