ukenru
za-nenalezhnu-povedinku-vbolivalnikiv-dinamo-i-karpati-zaplatyat-po-200-tis-grn

За неналежну поведінку вболівальників "Динамо" і "Карпати" заплатять по 200 тис. грн

 • 7677 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Сьогодні, 27 вересня, відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, під час якого було прийнято низку важливих рішень. Про це повідомляє прес-служба ФФУ, передає УНН.

За неналежну поведінку вболівальників "Карпат" під час матчу 9-го туру УПЛ проти Львова було вирішено покарати "Карпати" штрафом у розмірі 200 тисяч грн.

Аналогічне покарання отримало київське "Динамо" за неналежну поведінку своїх уболівальників в матчі 9-го туру УПЛ проти "Десни".

Також КДК проаналізував поведінку президента вінницької "Ниви" Василя Вовка, який після матчу 8-го туру другої ліги проти "Миная" звинуватив суперника в підкупі суддів. У результаті було вирішено покарати Вовка забороною на відвідування матчів "Ниви" строком на 6 місяців.

У свою чергу, покарання від КДК уникнув півзахисник "Карпат" Хорхе Карраскаль, отримання жовтої картки яким в матчі проти "Ворскли" було визнано ненавмисним.

Як писав УНН, вболівальники різко критикують столичне "Динамо" за низку невдалих матчів і навіть закликають власників команди звільнити головного тренера "синьо-білих".

Українські Національні Новини

Спорт