ukenru
za-minulo-dobu-boyoviki-zdiysnili-50-obstriliv-odin-viyskoviy-zaginuv

За минулу добу бойовики здійснили 50 обстрілів, один військовий загинув

 • 8173 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. За минулу добу, підтримуванні російською владою незаконні бандформування на сході України здійснили 50 обстрілів, один український воїн вчора отримав поранення несумісні з життям, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Попередня доба в районі проведення АТО знову минула неспокійно. Підтримуванні російською владою незаконні озброєнні бандформування на сході України продовжують порушувати домовленості про деескалацію конфлікту. Вчора бойовики 50 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України вздовж усієї лінії фронту. Зафіксовано 9 випадків застосовування противником забороненого Мінськими угодами озброєння, а також двічі окупанти обстріляли житлові квартали прифронтових населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на приморському напрямку було нараховано найбільше фактів порушення противником режиму припинення вогню - 24. 

"Донецький напрямок. Тут підрозділи російсько-терористичних військ здійснили 13 обстрілів оборонних укріплень сил АТО. Спершу загарбники з передмістя тимчасово окупованої Горлівки обстріляли з артилерії калібру 122 мм наші позицій поблизу селища Південне. В той самий час загарбники інтенсивно обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Кам'янки з танків та мінометів калібру 120 мм",  - підкресрили в прес-центрі.

Крім того, на луганському напрямку зафіксовано 13 ворожих збройних провокацій, більшість з яких вже після 18.00 години.

"Внаслідок ворожого обстрілу один український воїн вчора отримав поранення несумісні з життям та, на жаль, загинув", - додали в прес-центрі.

Як повідомляв УНН, 14 червня, в зоні АТО троє українських військових отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП