ukenru
za-kermom-obstrilyanoyi-avtivki-na-kharkivschini-buv-radnik-gubernatora-oblasti

За кермом обстріляної автівки на Харківщині був радник губернатора області

 • 8206 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 2 грудня. УНН. Автівку радника губернатора Харківщини і екс-комбата роти особливого призначення "Східний корпус" обстріляли у Харкові. Про це повідомили УНН у прес-службі ГУНПУ в Харківській області.

Подія трапилася вчора ввечері.

"30-річний громадянин рухався по автодорозі "Харків-Красноград-Перещепине" поблизу села Павлівка. В результаті події постраждалих немає. Повідомлення надійшло до чергової частини Нововодолазького відділення поліції 1 грудня о 17.35", - розповіли у відомстві.

Невідомий, на автомобілі "ВАЗ 2106-2103" темного кольору підрізав автомобіль "Mitsubishi L200", за кермом якого перебував радник губернатора Харківщини і екс-комбат роти особливого призначення "Східний корпус" Олег Ширяєв. Після чого чоловік почув постріли з автоматичної зброї. Коли він зупинився, побачив сліди від куль на своїй іномарці.

Правоохоронці за фактом події відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство" (ч. 4 ст. 296) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події і вживають заходів для розшуку осіб, причетних до цієої події.

Українські Національні Новини

Суспільство