ukenru
za-faktom-zagibeli-lyudey-u-elevatori-z-kukurudzoyu-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

За фактом загибелі людей у елеваторі з кукурудзою відкрили кримінальне провадження

 • 12229 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. За фактом загибелі двох чоловіків на приватному підприємстві під час чищення сита по відбору кукурудзи, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Івано-Франківської області.

"Тисменицька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом загибелі двох людей на приватному підприємстві у Галицькому районі", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у селі Кінашів на елеваторі приватного підприємства під час чищення сита по відбору кукурудзи, загинули чоловіки 62 та 19 років.

Як з’ясувало слідство, потерпілі від фатального випадку офіційно не працевлаштовані на підприємстві, однак неодноразово надавали послуги з прибирання території складських приміщень та току, а також території сушки.

Наразі встановлюються всі обставини загибелі людей.

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП