ukenru
za-faktom-travmuvannya-viyskovosluzhbovtsiv-na-khmelnichchini-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

За фактом травмування військовослужбовців на Хмельниччині відкрили кримінальне провадження

 • 6724 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Прокуратура відкрили кримінальне провадження за фактом травмування військовослужбовців на Кам'янець-Подільському навчальному полігоні. Про це УНН повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Установлено, що 1 грудня 2016 року близько 13.30 год. під час обстеження трьома військовослужбовцями території військового полігону у м. Кам’янець-Подільський на наявність вибухових пристроїв, що залишились після планових занять, пролунав вибух. У результаті чого вказані особи отримали тілесні ушкодження. Потерпілих госпіталізовано до міської лікарні. Загрози їх життю немає.

За попередньою версією мав місце вибух реактивного двигуна або сповільнювача переносного заряду розмінування (ЗРП-2). Причини вибуху встановлюються.

За вказаним фактом військова прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.414 (порушення правил поводження зі зброєю) КК України.

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, як повідомляв УНН, троє військовослужбовців отримали поранення на Кам'янець-Подільському навчальному полігоні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП