za-faktom-poranennia-piatokh-pratsivnykiv-tes-u-kurakhovomu-rozpochato-rozsliduvannia

За фактом поранення п'ятьох працівників ТЕС у Кураховому розпочато розслідування

 • 79427 переглядiв

Після обстрілу інфраструктурного об'єкту в Кураховому прокуратура розпочала досудове розслідування чергового воєного злочину рф.

Після поранення працівників підприємства критичної інфраструктури у Кураховому розпочато кримінальне провадження. Про це повідомив Офіс генерального прокурора, передає УНН.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, 23 грудня війська держави-агресора обстріляли Покровський район Донеччини. Ціллю для артилерії рф стала територія одного з об’єктів інфраструктури, що розташований у м. Кураховому.

У результаті обстрілу п’ятеро чоловіків 35, 49, 50, та 56 років, які під час обстрілу перебували на робочих місцях, зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Поранених доставлено до лікарняного закладу для надання кваліфікованої допомоги. Стан одного з них тяжкий.   

Крім того, вибухами снарядів пошкоджено будівлі підприємства.

Нагадаємо

Внаслідок ворожого обстрілу було поранено п'ятьох працівників прифронтової ТЕС ДТЕК. Це вже десятий такий обстріл за останні два місяці.

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі