za-1-5-misyatsya-nardep-ribalka-vitrativ-mayzhe-12-tis-dol-na-reklamu-u-facebook

За 1,5 місяця нардеп Рибалка витратив майже 12 тис. дол. на рекламу у Facebook

 • 9150 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У червні-липні 2019 року чинний народний депутат та кандидат у народні депутати по 107-му виборчому округу Сергій Рибалка витратив 11 тис. 896 дол. на рекламу у соціальній мережі Facebook. Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА, передає УНН.

"У зазначений період на його (Рибалки - ред.) користь поширювалися рекламні пости як з особистої сторінки "Сергій Рибалка", так і з позицій місцевого пабліку "Типичный Лисичанск". Якщо з особистої сторінки сума витрат на рекламу становила 343 долари США, то зі сторінки "Типичный Лисичанск" - 11 553 долари США", - розповідають спостерігачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОПОРІ назвали Рибалку головним "концертником" парламентських виборів

При цьому, у першому випадку як задеклароване джерело фінансування зазначено "джерело не вказане", то у другому – новинна компанія "Polit.media", додали в ОПОРІ.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала Рибалку кандидатом у народні депутати по 107-му виборчому округу із центром у місті Лисичанськ 21 червня.

Українці одразу ж розкритикували наміри політика балотуватися по 107-му округу, припустивши, що Рибалка зробив ставку на Луганщину, тому що в Дніпрі його ніхто не підтримає.

Шанси Рибалки на 107-му окрузі розцінюються як дуже низькі. Попри його активне "гречкосійство", люди голосувати за "парашутиста" не будуть, вважає голова Попаснянської районної державної адміністрації Сергій Шакун.

Також нагадаємо, у липні cуд дозволив ДБР витребувати у СБУ деталі кримінального провадження щодо нардепа Рибалки. ДБР ці документи знадобилися у межах іншої справи щодо можливого вчинення Рибалкою “державної зради”.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві на станції "Палац спорту" шукають вибухівку

     • 12543 переглядiв

    У Росії зробили заяву до річниці трагедії MH17

     • 9648 переглядiв