ukenru
z-yanukovichem-do-rosiyi-vteklo-bilshe-10-spivrobitnikiv-udo

З Януковичем до Росії втекло більше 10 співробітників УДО

 • 12745 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Більше десятка співробітників Управління державної охорони виявили бажання виїхати з Криму з екс-президентом України Віктором Януковичем до Російської Федерації у лютому 2014 року. Про це сьогодні на допиті в Оболонському районному суді Києва, який розглядає кримінальне провадження про державну зраду екс-президента України Януковича, заявив співробітник Управління державної охорони В ячеслав Козлов, передає кореспондент УНН.

“Більше 10 осіб виявили бажання продовжити путь з Президентом — куди він, туди і вони”, — сказав Козлов.

Як повідомляв УНН, прибувши до Криму 24 лютого 2014 року Янукович запропонував співробітникам УДО вирішити залишатися з ним у подальшому чи ні, сам же написав того дня відмову від Державної охорони.

Раніше, співробітник УДО Олесь Шаран під час допиту в суді розповів, що екс-президента України Віктора Януковича у Криму перед втечею до Росії зустрічали керівники МВС, СБУ, Генштабу Міністерства оборони України та представники місцевої влади.

Нагадаємо, 25 січня під час судового засідання було допитано народного депутата Рефата Чубарова та двох співробітників Управління державної охорони, які супроводжували В.Януковича під час втечі з Києва до Криму у лютому 2014 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП