ukenru
z-ukrayini-vidvorili-rosiyanina-zasudzhenogo-na-14-rokiv

З України видворили росіянина, засудженого на 14 років

 • 12687 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Громадянина РФ, засудженого на 14 років позбавлення волі на території України, примусово видворили. Про це УНН повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

"26 липня працівниками міграційної служби разом із співробітниками Управління карного розшуку ГУНП та представниками СБУ, за рішенням Хмельницького міськрайонного суду видворено у примусовому порядку до країни походження громадянина Російської Федерації через державний кордон ПП "Сеньківка"", - йдеться в повідомленні.

У МВС зазначили, що історія даного іноземця сягає ще 2006 року, де Апеляційним судом Автономної Республіки Крим прийнято рішення про покарання у вигляді 14 років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Працівниками міграційної служби заздалегідь здійснена процедура ідентифікації даного іноземця через Генеральне консульство Російської Федерації у Львові та отримано свідоцтво на повернення його у країну походження.

Відповідно до ст. 30 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" іноземному громадянину заборонено в’їзд в Україну строком на 5 років.

Нагадаємо, з Вінницької області депортували двох громадян РФ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП