z-ukrainy-zapustiat-novyi-zaliznychnyi-marshrut-do-budapeshta-ta-vidnia

З України запустять новий поїзд до Будапешта та Відня

 • 35298 переглядiв

З України з 10 грудня запускають новий залізничний маршрут до Будапешта та Відня, пише УНН з посиланням на повідомлення Укрзалізниці.

Уже з 10 грудня розпочне курсування новий прямий поїзд №143/146 Відень - Чоп - Відень, який на станції "Чоп" буде "підвʼязаний" під зручну пересадку на групу спальних вагонів з Києва (через Львів) саме для пересадкових пасажирів

- повідомили в УЗ.

Деталі

Понад те, сполучення на Відень, як повідомляється, стане тепер зручним і для пасажирів рейсу №367/368 Луцьк - Рівне - Чоп - Ужгород. "Розклади руху розроблені таким чином, що нічну частину подорожі за кордон (Київ, Рівне, Луцьк, Львів - Чоп) пасажир проводитиме у зручних спальних вагонах Укрзалізниці, а денний сегмент (Чоп - Будапешт - Відень) - у сучасних сидячих вагонах 1 або 2 класу угорських залізниць", - вказали в УЗ.

Вартість квитка з Києва до Відня (сидячий вагон 2 класу + купе), як зазначається, становитиме близько 2500 грн: тобто майже на 1000 грн дешевше за пряме сполучення Київ - Відень вагонами класу "ріц". Квитки на внутрішньоукраїнський сегмент вже доступні. Але, як вказано, є й тимчасова незручність, адже продаж онлайн-квитків до Угорщини та Австрії запуститься вже найближчими тижнями.

Нагадаємо

Україна запустить новий графік руху поїздів з 14 новими маршрутами.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    З України запустять новий поїзд до Будапешта та Відня

     • 35298 переглядiв

    Внаслідок обстрілу Очакова на Миколаївщині пошкоджені будинки

     • 43191 переглядiв

    У Запоріжжі пролунав вибух - ЗМІ

     • 43197 переглядiв

    Через негоду в Україні загинули 10 людей, ще 23 постраждали - МВС

     • 35765 переглядiв

    Суд відправив під арешт нардепа Лабазюка із заставою в 40 млн грн

     • 33294 переглядiв