ukenru
z-timchasovo-okupovanikh-teritoriy-povernuli-tila-dvokh-zagiblikh-viyskovosluzhbovtsiv

З тимчасово окупованих територій повернули тіла двох загиблих військовослужбовців

 • 20356 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Сьогодні, 20 лютого, з тимчасово окупованих територій відбулося повернення тіла українського військовослужбовця, який загинув у бою 18 лютого, а також військового, який загинув ще у 2014 році. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Операцїі об’єднаних сил.

"Сьогодні, 20 лютого відбулося повернення з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця Збройних Сил України, який загинув у бою 18 лютого", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що наразі триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання та проведення ритуалу вшанування полеглого українського Героя.

"Крім того, українській стороні вдалося отримати останки тіла ще одного українського військового - Тимощука Сергія Володимировича, який загинув ще в 2014 році під час виконання бойових завдань, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, 18 лютого бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського, внаслідок чого загинув один український військовий.

Українські Національні Новини

Суспільство