z-ponedilka-pereviriat-shche-5-oblastei-ta-kyiv-na-dotrymannia-spravedlyvoho-rozpodilu-elektroenerhii

З понеділка перевірять ще 5 областей та Київ на дотримання справедливого розподілу електроенергії

 • 36169 переглядiв

З 22 липня Держенергонагляд розпочне перевірку на дотримання справедливого розподілу електроенергії у Києві та 5 областях. Раніше перевірки виявили численні порушення в інших регіонах, найбільше - у Дніпропетровській та Житомирській областях.

З наступного тижня Держенергонагляд розпочне перевірку щодо дотримання справедливого розподілу електроенергії у  Києві, Київській, Полтавській, Львівській, Закарпатській і Запорізькій областях. Про це повідомляє Державна інспекція енергетичного нагляду України, передає УНН.

"Починаючи з 22 липня, Держенергонагляд розпочинає перевірки у м. Київ, Київській, Полтавській, Львівській, Закарпатській і Запорізькій областях", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук повідомляла, що на цьому тижні в шести областях були проведені перевірки щодо дотримання справедливого розподілу електроенергії. В кожній з областей виявлені порушення. Найбільше порушень в Дніпропетровській та Житомирській областях.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомляв, що в  Україні буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень світла.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Дюна: Пророцтво" вийде на HBO у листопаді

     • 7649 переглядiв