ukenru
z-polschi-namagalisya-vvezti-ponad-60-iphone

З Польщі намагалися ввезти понад 60 iPhone

 • 10492 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Партію прихованих коштовних смартфонів iPhone та навушників AirPods виявили прикордонники Львівського загону на українсько-польському кордоні. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

"Учора в пункт пропуску "Рава-Руська" прибув з Польщі автомобіль Mercedes 1999 року випуску під керуванням 34-річного громадянина України", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду транспортного засобу української реєстрації співробітники прикордонного відомства спільно з працівниками фіскальної служби знайшли прихований товар. Зокрема у салоні автомобіля, а саме під сидіннями, під обшивкою транспортного засобу та в запасному колесі були 67 Apple iPhone та 23 пари навушників Apple AirPods.

Автомобіль та знайдений товар, сума оцінки якого встановлюється, вилучено встановленим порядком працівниками митної служби для здійснення подальших правових дій.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з прокуратурою на Закарпатті блокувала контрабанду понад тонни бурштину до Європейського Союзу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП