ukenru
z-pochatku-roku-na-zaliznichnikh-shlyakhakh-zaginulo-53-lyudini

З початку року на залізничних шляхах загинуло 53 людини

 • 8219 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. З початку року через порушення правил безпеки на залізничному транспорті смертельно травмувалися 53 особи. Про це УНН повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

За січень-лютий 2017 року на залізницях України через порушення правил безпеки сталося 74 випадків травмування громадян. З них 53 зі смертельними наслідками.

Серед травмованих троє дітей віком до 16 років, один із них – смертельно. Кожен випадок травмування розслідують правоохоронці.

Залізничники докладають максимум зусиль, щоб попередити трагічні випадки. Пасажирів обов’язково сповіщають по гучномовцю про проведення маневрової роботи біля пасажирських платформ. На станціях та вокзалах розміщена візуальна інформація про можливу небезпеку на залізничних коліях. Фахівці постійно слідкують за якісним освітленням і станом пасажирських платформ, переїздів і пішохідних переходів, вчасно ремонтують огородження на станціях.

За аналогічний період минулого року травмовано 96 сторонніх осіб, у тому числі 62 – зі смертельними наслідками. Зокрема, минулого року травмовано 2 дітей віком до 16 років, з яких 1 дитина загинула.

Як повідомляв УНН, в "Укрзалізниці" заявили про врегулювання ситуації з блокадою на Сумщині.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП