ukenru
z-pochatku-oos-znischeno-450-boyovikiv-nayev

З початку ООС знищено 450 бойовиків – Наєв

 • 10337 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. З початку проведення Операції об’єднаних сил було вбито 450 бойовиків і поранено 850. Про це повідомив командувач Операцією об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв на сторінці штабу ООС у Facebook, передає УНН.

"За даними нашої розвідки, від початку Операції об’єднаних сил втрати противника становили близько 450 вбитими та близько 850 пораненими. Крім того, знищено 28 одиниць військової техніки", – зазначив Наєв.

За його словами, українські військові укріпили позиції довкола кількох населених пунктів, які за Мінськими домовленостями входять до складу територій, підконтрольних Україні.

"Це, насамперед, убезпечує місцевих мешканців, оскільки бойові дії вестимуться далі від їхніх осель. Крім того, у взятих під контроль Об’єднаних сил населених пунктах одразу ж відновлюються державні інституції та найважливіша соціально-економічна інфраструктура", – зазначив командувач ООС.

Крім того, за його словами, зміна тактичного положення значною мірою убезпечує здоров’я та життя особового складу, поліпшує умови спостереження за противником та ведення оборонного вогню у відповідь на обстріли бойовиків.

Нагадаємо, командувач ООС Сергій Наєв заявив, що у складі ворожих військових формувань на окупованому Донбасі перебувають 11 тисяч російських військових, а основу їх озброєння складає радянська техніка.

Українські Національні Новини

Політика